تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - دسر کاستارد پخش از برماه بهونه 89/02/26


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

دسر کاستارد پخش از برماه بهونه 89/02/26

نوشته شده توسط:عباس ثانی
چهارشنبه 26 خرداد 1389-04:03 ب.ظ

دسر کاستارد
دسر کاستارد پخش از برماه بهونه 890226

مواد لازم :

شکر-------------- 1و نیم استکان

شیر ------------- 4 لیوان (4لیوان آب + 8قاشق غذاخوری شیر خشک نیدو)

پودر کاستارد---- 3قاشق غذاخوری

کارامل---------- 1 بسته

طرز تهیه:

داخل یک ظرف شیر را با پودر کاستارد خوب هم میزنیم تا حل شود

شکر را داخل یک قابلمه میریزیم و روی شعله قرار میدهیم تا شکر ذوب شود و به رنگ قهوه ای روشن در بیاید سپس شیررا که با پودر کاستارد مخلوط کردیم به شکر اضافه میکنیم به محض اینکه شیر را اضافه کردیم شکر خودش را میگیرد و به صورت گلوله در می آید با قاشق آن قدر مواد را هم میزنیم تا شکر دوباره ذوب شده و مواد صاف و یکدست شود شعله اجاق باید ملایم باشد وقتی مواد کاملا صاف شد پودر کارامل را به مواد اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم تا مخلوط شود سپس شعله را خاموش میکنیم و مواد را در ظرف مورد نظر میریزیم و پس از خنک شدن در یخچال میگذاریم تا سرد شود از کرم روی بسته های کارامل هم میتوانیم چه در زیر این مواد چه در روی آن استفاده کنیم .

منبع : بهونه - پدیده - آشپز 20 



نظرات() 
دنبالک ها: پاستا با سبزیجات پخش شده از برنامه بهونه 12/3/89  پیراشکی سمبوسه مرغ ( برنامه بهونه 89/03/9 )  کیک پنیر و توت فرنگی (برنامه بهونه 25/3/89 )  سوپ قارچ ( برنامه بهونه تاریخ 18/2/89 ) 
تاریخ آخرین ویرایش:جمعه 12 آذر 1389 01:18 ب.ظ

پیمان
شنبه 25 خرداد 1392 08:40 ب.ظ
برنامت عالیه داداش
مرجان
یکشنبه 12 خرداد 1392 10:37 ب.ظ
عباس عزیز، نمی دونم با عصاره زعفرون الیت آشنایی داری یا نه؟
همه خصوصیات زعفرون رو داره با همون طعم و عطر، تازه ارزون تر هم هست
الیت این ماه هم جایزه گذاشته براش خواستی شانست رو امتحان کن
مطمئنم جایزه ی خوبی برنده می شی;)
Zahra
پنجشنبه 10 اسفند 1391 12:06 ق.ظ
اموزش فسنجون دلمه کلم برگ ته چین مرغ وته چین اسفناج کیک و شیرینی فرانسوی با ماکروفر
برزگر
پنجشنبه 19 آبان 1390 09:52 ب.ظ
سلام وبلاگ جالب و پر محتوایی دارین من به وبلگتان همیشه سر میزنم
من تازگی وبلاگی ساختم خوشحال یشوم سربزنید بهم و مرا لینک کنید
http://bolandtarshavid.blogfa.com به اسم افزایش قد با حرکات خاص بسکتبالان
اگه مرا لینک کردین خبرم کنید تا من هم شما را لینک کنم
با تشکر
ستایش
شنبه 1 آبان 1389 09:45 ب.ظ
با تشکر از برنامه ی خوبتون . یه سوال داشتم : آقای گلریز چه مارکی از لوازم برقی را برای آشپزخونه پیشنهاد می کنند ؟ من چون تازه ازدواج کردم و قصد خرید جهیزیه دارم پرسیدم . ممنون می شم اگه جواب بدید .
برنامه ی خیلی خوبی دارید فقط اگه غذاهای سنتی ایران را بیشتر آموزش بدین بهتره تا غذای فرنگی ها رو چون احساس می کنم اینجوری داریم با فرهنگ مون هم غریبه می شیم .
ترب...جه....
جمعه 30 مهر 1389 01:27 ب.ظ
لطفا اموزش فسنجان بدهید روز یكشنبه با تشكر ا
ویترین وبلاگهای فارسی
یکشنبه 21 شهریور 1389 05:33 ب.ظ
با افتخار به اطلاع شما دوست عزیز می رسانیم که وبلاگ/وبسایت شما به عنوان عضو افتخاری وب سایت (ویترین وبلاگ/وبسایت های فارسی) درآمده است.
در این وب سایت با کمک و همکاری وبلاگ/وبسایت نویسان برتر فارسی زبان که به عضویت سیستم درآمده اند سعی بر معرفی هر چه بهتر وبلاگ/وبسایت های فعال ، بوسیله نمایش مطالب جدید منتشر شده بهمراه لینک مستقیم به منبع می باشیم.
ما در انتظار حضور گرم و دریافت نظرات شما مدیران وبلاگ/وبسایت های برتر جهت ارائه خدماتی بهتر نیز می باشیم.
در عین حال در صورتی که به هر عنوانی مایل نیستید پستهای شما در (ویترین وبلاگ/وبسایت های فارسی) منتشر گردد سریعا ما را مطلع سازید تا نسبت به حذف پستهای مذکور اقدام نماییم.

همچنین باعث افتخار ماست اگر لینک ما را با عنوان (ویترین وبلاگهای فارسی) در وبلاگ خود به ثبت برسانید.
ضمنا خدمتی هر چند کوچک و ناقابل جهت راحتی و آسایش اعضا جهت آپلود عکس بر روی اینترنت و نمایش بر روی وبلاگ www.TinyPicland.com را نیز به شما تقدیم می نماییم.
سعید
سه شنبه 2 شهریور 1389 10:37 ق.ظ
با سلام خدمت همه ی دوستان و تشكر بابت مطالب این وبلاگ
من مجموعه برنامه های آشپزی بهونه رو به صورت دی وی دی دارم در صورت تمایل به فروشگاه من مراجعه كنید
www.azaddvd.ir
payam
چهارشنبه 20 مرداد 1389 02:51 ق.ظ
سلام
منم سایت آشپزی دارم
برای تبادل لینک مزاحم شدم
آمار +1500 در روز
اگه موافق بودی
منو با اسم :
آموزش آشپزی و سفره آرایی
لینک کن
و بهم خبر بده تا منم لینکت کنم
http://ashpazi.fozol.ir
پاسخ عباس ثانی : با سلام
لیننک شما در لیست قرار گرفت لطفا تبادل انجام دهید .
niusha
سه شنبه 12 مرداد 1389 12:53 ق.ظ
salam
man kheyli barnamatooon ro dost daram
omidvaram hichvaght tamom nashe
سهیلا
دوشنبه 11 مرداد 1389 09:36 ق.ظ
سلام
دتسورات خوبی گذاشتید ولی عکسها دیده نمیشه
عکسهایی که دیده هم میشن ربطی به دستورات نداره (مثل دستور کراپ توت فرنگی یا ناگت بادام و پسته) لطفا دوباره عکسها رو جایگزین کنید
فنچول
دوشنبه 4 مرداد 1389 04:56 ب.ظ
سلام
مرسی شدید چون خیلی غذاهای توپول یاد گرفتم !
نوآموزم
مریم
سه شنبه 15 تیر 1389 09:14 ق.ظ
سلام دوست عزیز ممنون که این برنامه خوب بهونه رو می نوسید آخه من کارمندم و این برنامه رو نمیتونم ببینم خوشحالم با بلاگ شما آشنا شدم
فتاح
پنجشنبه 10 تیر 1389 09:12 ب.ظ
برنامه تون عالیه
فتاح
پنجشنبه 10 تیر 1389 09:12 ب.ظ
برنامه تون عالیه
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر